hemma igen..

Kom precis hem från träningen och egentligen vill jag ju se Idol som har börjat för 5 min sedan men jag ska duscha först och sedan så ska jag träna lite till på läxförhöretsom vi har imorgon i franska. Så det blir nog att jag ser Idol imorgon bitti istället eftersom jag ändå har spelat in det.

peace out!


Träning nu


Medelpads Lucia 2009?

Såg i tidningen idag att nu är det dags att söka som Medelpads Lucia 2009. Jag tror jag ska satsa på det! Eller?


Men jag tror att jag först ska färga håret lite blondare och ta en fin bild innan jag skickar in.


kort dag

Idag har jag bara haft 2 lektioner och det skulle kunna ha varit bara 1 om inte Madonna hade ändrat så att den grupp som jag är med i skulle komma på NO:n idag. 
     Till lunch så gick Viktoria, Amanda och jag på Piccolo och åt salladsbuffé. Gott!
Sedan blev det att jag gick hem efter att vi slutat eftersom det inte typ går några bussar.
     Nu blir det till att städa rummet lite innan jag drar på träning.

kallt idag

Idag var det riktigt kallt! Frös som attan på väg ner till skolan. Efter skolan gick jag på stan med Johanna för att kolla på en skinnjacka. Runt 6 for vi hem med bussen.



Ja, jag vet. Världens sämsta bild men wtf?!


Nu blir det till att läsa lite läxa medans alla är på träning sedan när dom kommer hem ska jag be Johanna ta kort på mig så att jag kan göra en ny header.

shopping

Drog med mig Irma ut till Birsta igår efter skolan. Först så svullade vi på McDonalds sedan gick vi bara onkring och kollade i affärer. Trevligt, trevligt... Jag fick några saker med mig hem..
Sedan tog vi 20 i 8 bussen hem till stan och vi kom till navet ca 10 i 8 och då gick vi bort till IP för där hade Kajsa haft match eller nått så Tomas var där och då kunde vi få skjuts hem med dom men det var nära att vi skulle missa dem. Dom släppte av mig på blåbron för MAtilda hade sagt att hon skulle på karaten och att jag skulle komma dit så att vi kunde gå hem tillsammans för hon ville inte gå hem själv. Så då gick jag till karaten och när jag kommer dit så är hon ju inte där så jag ringer och då säger hon att hon somnade och hade vaknat försent. Så jag fick gå hem själv istället. Iskallt var det också!! (4 grader).

Hemma såg vi på Idol, Svenska Hollywood fruar och sedan Idol igen... Sedan blev det sängen.



Och en pälsmössa. Men jag vet inte om jag ska ha kvar den.. Vad tycks???

Eddie Idol 2009 <3

Satt väll som alla andra framför tv:n igår och tittade på Idol och va sjutton, men varför gick inte Eddie vidare? Hoppas bara att juryn nu tar in honom igen! Han var den bästa på att sjunga och hade den bästa låten.


godnatt

Det blev aldrig att jag gjorde något ikväll. Egentligen skulle jag till Irma och Kajsa men jag känner att jag inte är riktigt frisk så jag ville inte åka dit och smitta alla.

Pappa kom hem med pizza så vi satt och åt det och tittade på idol. Bra att den där 16 åringen med fetögonen åkte. Dynga eller vad hon hette. Nej, nu var jag elak...

Nu rinner ögon näsa och mun tänkte jag säga, så det får bli sängen nu.


Karate SM 2009 - fredag kväll

Efter att vi varit och ätit lunch så gick vi till Hallen som vi skulle tävla i nästa dag och där hittade dom en boll så vi var det en stund och hade straffar. Asså, snacka om att våra tränare egentligen vill vara barn. Dom är typ 40 år men änd ska vi jämt "leka". Asså inte för att det är något dåligt med det men.... :D

Efter vi varit i hallen så satt vi bara på rummen och drygade lite sedan så drog i till något turkiskt ställe (tror jag) och åt middag. Och tre tjejer som Pimmen hade pratat med om matchprogrammet, som också bodde på vårat hotelle och som jag mötte i min match om 3:dje pris var där också. Vet inte varför jag nämner det men jag tycker inte om att träffa mina motståndare innan själva matchen.

Efter middagen gick vi på Ica som låg alldelles brevid vårat hotell. Köpte en massa gotta. Väl tillbaka på hotellrummet såg jag och syrrorna dirty dancing innan vi somnade.


Och gissa vem som var på Liseberg den kvällen och uppträdde. Håkan Hellström.

Karate SM 2009 - Lunch i Göteborg

Så efter att vi fått komma in på rummen var vi alla hungriga så vi gick ut på stan för att äta lunch.



Karate SM 2009 - Flygresan dit

Vårat plan lyfte från Midlanda kl 7 på fredagen. Pappa, Johanna, Matilda och jag var där ca runt 6 för 6.15 stängde dom incheckningen. Alla andra kom ca 6.10. Alla utom Yoro. Efter att vi checkat in så, så satte vi oss alla vid gaten och väntade och då ringer Yoro och säger att han försåvit sig. Så han kom inte med på resan.






Eftersom vi kom fram till Göteborg kl 8 på morgonen så fick vi inte checka in på hotellrummen än så vi gick och åt frukost på hotellets restaurang och sedan satte vi oss och spelade sprättpoker och maffia (som förresten alla älskade), tills kl blev 12 och vi äntligen fick komma in  på rummen.

Fredag

Blev aldrig att jag drog på karaten ikväll. Är lite krasslig så det är ju inte direkt smart att träna då men jag tänkte att jag kunde åka dit och titta men min tränare skulle inte dit idag och då hade jag ingen skjuts för pappa skulle heller inte hinna komma hem men så skulle Bagarn egentligen hämta mig men han kom aldrig förns Pim ringde och då så blev det att jag sket i att åka på träningen.

Irma och Kajsa ville att jag skulle komma till dem ikväll men jag får se hur det blir med den saken. Annars kanske jag bara tar en slappkväll och vilar upp mig med ett bad och en fet godispåse. :D


24.9.09

Skola som vanligt idag. Hände inget speciellt. Förutom att jag har skrattat åt Hans skämt hela dagen XD

Är hemma nu iallafall. Komma kanske vara hemma själv hela kvällen så jag kanske ska baka. Men först ska jag plugga. (efter att jag har laddat upp lite bilder från SM på facebook) :D


Frilufsdag på Södra

Skulle vara vid LV5 imorse kl 9 men jag trode inte att det skulle ta ca en timme att gå dit för mig så jag kom lite sent och du hade alla i min klass gått. Så jag blev ihopparad med någon random kille. Vi gick och gick och kom tillslut fram till Södrabergets slalombacke där hans kompisar satt. Och hela högen var typ emos (esteter ni vet). Och där satte han sig och lodade med dom i ca 30 min. När deras andra kompisar kom (en tjej som går på karaten) så började vi gå igen med dom. Fast typ en gång i kvarteen stannade alla och tog en rökpaus. Vi gick och gick upp för Södra medans vi stannad epå olika stationer för att lära oss saker. Hur man stoppar blödningar, hur man lagar mat på triengelkök (eller vad det heter) hur man knyter knopar och massa andra saker. Till slut (efter ca 2,5 timme) kom vi äntligen upp till Södra där dom bjöd på korv med bröd. Men ewftersom jag inte äter korv så stod jag bara där med en festis. Sedan för att få gå hem så var man tvungen att lämna in sitt startkort och jag och denna random kille hade ju samma men innana han skulle lämna in vårat kort så skulle han äta 4 korvar. Suck!

Nu sitter jag iallafall hemma efter att ha gått väldigt mycket i skogan idag, Och så är det träning ikväll...
Har nyss kollat igenom alla bilder från Karate SM men jag ska gå och äta något nu och sedan ska jag uppdatera om SM. :)

Packar....

Hade ju som sagt en intervju imorse med radio västernorrland. Det gick hyffsat! Fast det var ju live så man fick lite panik och stammade lite granna här och där. Även när hon kom så frågade hon typ varför vi var "uppklädda" och om vi skulle någonstans. Hallå? Vissa går ju i skolan! Och en till sak var att hon påpekade att vi alla hade samma frisyrer.
Intervjun ligger uppe på nätet just nu men jag ska se om jag kan spela in den och sedan lägga ut på bloggen :D

Efter skolan blev det en sväng på stan, först med Irma och Kajsa men sedan var dom tvungen att dra för dom skulle på träning så jag mötte upp Johanna och Matilda och vi gick lit. Träffade pappa som betalade lite saker på Stadium till oss och sedan så fick vi skjuts hem utav pappa. Eller hem och hem, vi hoppade av på affären för att handla något att äta. Det blev tacos. Jag kände först för pannkakor eftersom vi hade suttit på idrotten och pratat om det, men sedan ångrade jag mig.

Efter maten somnade jag i soffan (ovanligt?) och vaknade inte förns runt 7-8?
Har precis tagit en dusch och smörjt in mig med b.u.s och nu ska jag packa klart inför helgen. SM på lördag!!! Tydligen finns det webbtv att titta på när vi kör, fast jag vet inte adressen dit. Typ www.svenskkarate.se eller nått sånt tror jag :s


shoppingen idag.

Looking at you, I know memories never die.

Kom hem för ett tag sedan från träningen. Sista innan SM! Shit alltså!!! Fick iallafall några utav de saker vi beställt. Fast dräkterna hade inte kommit pga utav någon anledning. Men vi ska iallafall få dem till SM + träningsoverollerna.

Har nyss gjort lite läxa. Ska bara träna lite franska nu sedan blir det godnatt. Måste ju vara pigg imorgon inför radiointervjun. :D (Missa inte, halv 8 imorgonbitti! :D)

Imrse förresten så var vi i Sidsjön med Naturkunskapen för att undersöka vattnet och skogen. Först när jag gick dit så var det varmt och soligt men sedan blev det kallt och till sist började det spöregna så vi satt alla under ett vindskydd. Och inte fick vi gå heller. Kom iallafall hem igen kl 11, dampade då med att byta om och drog sedan till skolan där jag bara hade två till lektioner och vi såg på film i båda.


Fint bröstskydd som man måste ha nu på tävlingar.

Träning nu

Nu drar jag iväg på den sista träningen innan SM!

snart kändis?

Denna bild fanns i Dagbladet imorse att beskåda. Själv ser jag inte riktigt klok ut men vad gör man?


duktig trio. Från vänster ser vi syskonen Johanna Persson, Amanda Persson och Matilda Persson från Sundsvalls sportkarate. Foto: PRIVAT

Hela artikeln kan du läsa här!

Men även imorgonbitti kommer en kvinna från radion och ska göra en livesändning med oss. Hjälp! Vad ska man säga? Så missa inte!  Halv 8 på radio Västernorrland!


Hoping for the best, but expecting the worst

Kom nyss hem från att ha varit och städat ur farfs lägenhet och sedan kört alla saker till Johans (stugan). Sedan skjutsade Marris ner mig till ica Bergsgatan så att jag kunde handla lite frukost.

Så nu sitter jag här med en skål vaniljyoghurt med crunchy i. Mumma...



Nu ska jag göra klart min sista läxa för kvällen sedan väntar sängen.


skolan kallar

Igårkväll så ringde Pim (min tränare), min pappa och sa att han behöver ett kort på systrarna och mig, klädda i karatedräkten. Och just då kommer jag ut ur duschen med turban och ser allmänt förjävlig ut. Och då säger pappa att vi ska ta det där kortet. Så jag och syrran fick dampa (som också hade tagit en dusch) med att kamma hår och se till att vi inte såg ut som zombies.

Vi stod där och posade ett tag och sedan gick pappa upp för att kolla på bilderna och inte en enda blev bra. Så imorse runt 7 väckte pappa oss för att ta nya kort. Så kl 7.30 imorse stod vi ute på gården och posade igen.

Kan nog inte direkt säga at jag blev nöjd med resultatet. Men nu är ni iallafall varnade Sundsvallsbor att det kanske komma komma en ful bild på mig i tidningen. (Vet ioförsig inte om det var för tidningen vi tog, men det skulle inte förvåna mig).


Nu måste jag rusa till skolan för jag börjar snart. (Daah!)
Dagens outfit och shit får ni senare idag...
 

Rösta på mig!

Jag är med i en tävling på apieceofsisters.se blogg, om att bli veckans blogg. Så gå in där och rösta på mig!

Livet är som en brustablett. -Det löser sig!

Skolan som vanligt idag. Det rullade väll på fast det blev krångligt ett tag då vi hade diagnos på svenskan och vi skulle förklara massa knepiga ord. Ord som jag aldrig ens hört talats som. Det är ju bara vuxna som använder sånt språk.

Tog iallafall bussen hem efter att vi fått slutat 15 min innan vi egentligen skulle sluta (fast vi hade börjat 15 min tidigare).

Åt kyckling och ris och nu ska jag dra iväg på träningen. Bara 2 träningar kvar tills det är SM i Göteborg :O


tröja & väska-gina, jacka-forever21, halsduk-creole

Nej, nu måste jag verkligen springa iväg på träningen.

övningskörning och tränare

Runt 12 igår kom pappa och hämtade mig och vi for ut till Timrå för att övningsköra där på ett ställe.
Sedan for vi hem och jag tog mig något att äta och sedan gick jag bort på karaten för att vara hjälptränare för nybörjargruppen. Men det blev mest att jag och Bea stod där på sidan, medans Mats gjorde allt. Det ända vi gjorde var typ att säga åt barnen när de stog med fel ben fram. :D


Gradering 04


Avslutning på Boda Borg 04

Lördag kväll

På kvällskvisten så drog pappa och jag ut och övningskörde, efter att vi ätit pizza. Sedan in en snabbis på affärn'. Sedan fixade jag mig och sedan skjutsade pappa mig till Irma. Vi gjorde inte så mycket. Satt först bara och kollade på något tråkigt program. Sedan kom Kajsa hem från Umeå och sedan kom Vera.

Jag fick tjata till mig att vi skulle gå ner på macken för jag ville ha godis. Sedan när vi kom tillbaka så gjorde vi inte så mycket. Körde nå slags spel och sedan runt 1-2 slog vi på Hipp Hipp Hora.

Vi gick och la oss runt 3-4.





tröja och linne-gina, strumpbyxor-hm, halsduk-creole, skor-converse, plånbok-usa


tråklördag

Vilken trist dag!
Det regnar och jag har inte gjort ett dugg. Jo, plockat lite på rummet men det är fortfarande långt ifrån klart.
Nu kom pappa hem med pizza. Har inte så stor matlust idag känner jag. Jag kanske börjar bli sjuk? Svininfluensan kanske? Nä, då skulle man nog känna sig betydligt värre än vad jag gör. Plus att jag tänker inte bli sjuk nu när det är SM om en vecka.

Aja. Tråkig dag iallafall. Ska kanske vara men Irma och KAjsa ikväll men vi får se eftersom dom är på fotbollsmatchen lite här och var. Irma är i Östersund och Kajsa i Umeå.




Världens längsta rubrik: Du behöver inte va duktig att slå, du behöver inte sparka perfekt, rörelsen kan vara kantig och stel, du behöver inte ha psyke för sparring, du kan ha socialaproblem. Men det underlättar om du kan slå, kan sparka, kan röra lite på

Fan, den får inte plats.
Här är hela iallafall!

Du behöver inte va duktig att slå, du behöver inte sparka perfekt, rörelsen kan vara kantig och stel, du behöver inte ha psyke för sparring, du kan ha socialaproblem. Men det underlättar om du kan slå, kan sparka, kan röra lite på dig, har lite psyke för sparring och inte har socialaproblem. Karate SM om en vecka! Hjälp!!!!


Japp. Bara 1 vecka kvar till Karate SM i Göteborg. Hjälp! Jag komma var så otroligt nervös när jag står där på mattan och ska till och köra. Fast det tror jag alla som är där och tävlar kommar vara.

Men på Fredag nästa vecka åker vi (eller vi flyger faktiskt). Fast kl 7 på morgonen. Suck!

Vad ska man hitta på idag då? Tror att rummmet mitt ska bli rent och snyggt. Sedan får vi se. Jag menar. Det kan ta sin lilla tid. :D

Fredag kväll

Igår hände det inte så mycket. När vi kom hem från träningen så var mormor och morfar här. Johanna, Matilda, Marris och jag åt tacos men jag mådde illa så det blev bara 1 (Och jag som verkligen var sugen på tacos och kände att jag lätt skulle kunna trycka i mig 2 st). Sedan så var kl så mycket så det blev inte att jag gjorde något. Bäddade rent i sängen. Ha! Och sedan åt jag glass (fast den var inte så god). Och sedan somnade jag till Pistvakt.


Paris 2010?!

Jag och några vänner har ju funderat på att åka ner till Paris nästa sommarlov. Detta skulle inte sitta fel att ha på sig då :P




9.11

Idag är det då 11 september och alla vet nog vad som hände då.

Det blir bara ett snabbt inlägg nu eftesom min dator vill starta om sig själv om ca 2 minuter. MEn jag har iallafall varit på skolan idag och nu ska jag dra iväg på träning.


kavaj-veromoda, linne, gina, väska-gina, leggins-hm

Another day has gone, I’m still all alone, How could this be. You’re not here with me. You never said goodbye. Someone tell me why. Did you have to go. And leave my world so cold.

Har inte gjort så mycket idag efter skolan. Kom hem och sov bort hela dagen. Alla for iväg medans jag sov och runt halv 8 åt jag middag. Ska gå och lägga mig nu.

 


skolan nu

Nu måste jag springa till bussen.



jacka-forever21, linne-gina, jeans-veromoda


kväll

Sitter i sängen just nu och borde egentligen sova.

Har varit på träning ikväll och sedan efter det for vi och hälsade på farf. På vägen hem for vi in på affärn och köpte gotta för att ha till Idol. Men jag såg inte så mycket utav Idol. Ska som sagt gå och lägga mig nu eftersom jag börjar halv 9 imorgon så det blir ingen sovmorgon :(

Imorgon blir en slapp dag tror jag. Eller ag ska banne i mig fixa mitt rum en gång för alla. Just nu hittar jag ingenting. Garderoben åker på en storstädning också.

Godnatt. :*

powernap

Har nyss kommit hem från frilufsdagen. Innan det hade vi skolfoto nere på skolan.
Bloggar snart igen men nu ska jag ta mig en liten powernap så jag orkar med kvällens bravader.

Hemma från Giffarna

Kom hem för ett tag sedan från Gifmatchen. Dom vann med 2-0 så det var väll bra.
Tänkte gå och lägga mig nu eftersom jag inte har sovmorgon imorgon eftersom vi ska ta skolfoto och det är kl 8.30. sedan kl 10 ska vi vara uppe i Sidsjön för då är det frilufsdag.

Men vi hörs imorgon. puss puss.


På väg till matchen. Det ser ut som att vi bor på landet.


Strike a pose fjortis


Ja, det var riktigt kallt på kvällen så jag hade vinterjacka.

shoppat

Efter skolan gick jag på banken och fixade lite sedan träffade jag, Jessica så jag gick lite med henne och hennes kompis (som vi typ råkade frysa ut lite, förlåt) men sedan drog dom för Jessica skulle jobba och jag vet inte vad tjejen skulle göra.

Detta handlade jag iallafall

linne och en väska som man håller i. Båda från Gina Tricot

skolan idag

Skolan idag vart lite krånglig. Vi skulle inte ha någon historia idag och i och med det så skulle vi ha ca 2 timmars håltimme med lunchen men då kommer smart-asset Hans på att fråga engelska läraren om vi inte kunde flytta upp engelskalektionen till där historian egentligen skulle ligga och det gick honmemn på. Det Hans dock inte tänkte på att vi är en blandad klass så några i klassen slutar då inte efter engelskan utan får då håltimme igen och sedan har företagsekonomi. Så vi ekonomare blev lite less. Så på våran "andra" håltimme så drar Amanda, Anna och jag ner på stan och sedan plötsligt ringer killarna och säger att det ha pratat men ekonomiläraren och vi har flyttat fram den klassen så vi fick skynda oss tillbaka till skoan igen. Hade sedan det  ca 2 timmar men då har vi inget på fredag istället. :D


Amanda på håltimmen


stan...

Var på stan igår efter skolan en sväng me Irma och Kajsa.


kavaj-vero moda, linne-gina tricot, väska-wedins, leggins-hm, skor-new york
Ja, jag ser propp ut!

Giffarna

Nu drar jag på Giffarna. Hörs när jag kommer hem igen... :D

hemma..

Kom nyss hem igen. Känns som att jag varit ute och åkt hela dagen.
Är ensam hemma också...

Sitter och läser olika bloggar men vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att gå ut och springa ikväll men vi får se. Annars blir det väll att jag blir bänkad framför tv:n (som vanligt) :) Det är ju btw Victoria's Secret fashion show just nu på 3:an (tror jag) men jag ser den lite senare. Spelar in den så jag kan se den när jag vill. ;)

Nej, nu blir det åter till bloggarna. Vilka bloggar läser du?

övningskörning

Har nyss varit med pappa och övningskört på Gärdet. Innan det ringde Pim och sa att jag glömt att lämna legitimationen när jag skulle ansöka om tävlingskort så vi fick åka till karaten innan för att lämna det och där var det typ 100 barn som skulle börja. Jag skulle ju egentligen varit med och träna barngruppen idag men det hade jag glömt bort eller det var egentligen ingen som sagt till mig riktigt att
-Kom på söndag för då ska du vara med.
Men jag får gå nästa söndag.

Nu ska jag gå och ta mig lite mat och sedan ska vi åka ut till Söråker och hämta Johanna och Matilda.


Allt från gina

Söndag

Vaknade för ett bra tag sedan. Har inte gjort så mycket, bara ätit frukost. Väntar på att pappa ska komma hem för då ska vi ut och övningsköra. :)


hemma igen..

Kom hem för ett tag sedan. Var som sagt till farf och hälsade på och sedan skjutsade vi Johanna och Matilda ut till Söråker. fikade hos mormor och morfar innan jag och pappa for hem igen.

Det verkar som om alla sitter bänkad framför fotboll ikväll så vad ska jag hitta på. Kanske se en film eller nått. Eller städa rummet?


linne-usa, jeans-vero moda, skjorta-?  


regionsläger

Det var som sagt regionsläger idag. Från 10.15. Jobbigt men roligt!

Jag innan..


Denna bjuder jag på. I bilen på väg ner till Gonzales för att äta lunch..

åker...

Nu ska vi dra iväg igen. En sväng till farf och sedan ska Johanna och Matilda till mormor och morfar, så vi skjutsar dom dit. Vad som händer ikväll vet jag fortfarande inte.

Ring eller smsa om någon vill hitta på något. :D

Blir iallafall uppdate om regionsträningen idag. :)

Videoinlägg



haha! Vad fult!

You close your eyes. And hope that this is just imagination.

Då är man nästan klar å med listan. Bara måla naglarna, städa rummet och packa tills imorgon som är kvar. Men jag tror jag skippar städa rummet ikväll. Klockan är ju halv 12. Gör det imorgon istället

Nej, nu blev jag törstig. Ska kila ner och ta mig något.
Vi hörs imorgon bitti innan jag drar iväg på regionsträning.


Fredag kväll

Kom hem från träningen för att tag sedan. Blir inte att jag gör något ikväll eftersom jag har träning hela dagen imorgon, den börjar kl 10 (tidigt!)

Blir iallafall att jag gör detta.


RSS 2.0