Karatelegenden inslaget (som jag är med i)


"lätt som en fjäder"

En utav dagens bästa grejer måste nog ändå vara när min tränare bad mig att jag skulle försöka svepa honom efter vad Håkan (gästtränaren) hade sagt och så kommer lilla jag (ja, jag är lite i jämföerelse med Pim, min tränare) och ska försöka fälla honom och det var inte typ att du sveper benen eller nått utan typ slänga över personen på din höft. Jo, god luck Amanda. HAHA!

Men då så säger Pim att han ska hjälpa mig lite (för att han såg att Håkan tittade) och då hjälpte han till och "flyga" över hon höft så det såg skitsnyggt ut och att jag var asbra och superstark som kunde slänga min tränare så. Och Håkan bara
- Jättebra! (Tänk att få höra det från "Svennis"!?, Ja, som sagt så är han ju ungefär Karatens Svennis)

När han senare hade gått så asgravade jag :D HAHAHAH!!!


Mitt försök att efterlikna, men ni fattar ungefär...

center of attention?

Vilken dag det har varit.

Började med att jag klev upp runt 8-9 för jag skulle hinna duscha och fixa mig innan jag skulle iväg. De sista 10 min innan bussen skulle gå så hade jag typ panik. Håret såg ut som ett helvete, men det fick duga, what to do liksom? Syrrorna hade ändå tagit med sig plattången till Söråker.

Sprang ut till bussen över grannens gård för dom höll på att gräva på våran väg. Tog bussen ner till stan och gick sedan till kyrkans hus där jag skulle ha sångträning kl 11. Vi sjöng och så till runt 12.40. Då gick vi tjejer (kandidaterna till Medelpads Lucia 2009) in mot stan för att försöka hitta nästa ställe som vi skulle på där vi skulle bli plåtade.

Vi kommer in på rätt ställe och möts utav värsta studion med en fet rosa vägg. HA! Jag var den första som fick gå iväg till tjejen som skulle sminka oss och jag trodde (eller alla trodde) att hon även skulle fixa håret på oss men det gjorde hon inte så håret var helt fuckat hela dagen. Sedan fick vi sätta på oss typ ett skynke som täckte fram och bak men inte på sidorna och eftersom jag hade svarta strumpbyxor så fick jag inte had det så jag var tvungen att gå omkring i trosor. Fast med detta skynke över dock. Fast så gick alla tjejer omkring. När alla hade blivit sminkade så tog vi gruppbilder. Fick typ kramp i bener och i höften för jag stod lutad på ett ben hela tiden.

Sedan var det dags att även ta enskillda. Efter det så gick vi och gjorde mera gruppbilder. Sedan runt 16.30 så var vi klara och vi drog iväg till ST för att där skulle vi få kinamat. Så vi satt där och åt, fast det tog typ bara 15 min för oss att äta eftersom ingen hade ätit något på hela dagen så alla bara slaffsade i sig.

Därefter så gick vi till någon stor lägenhetsaktigt hus. (Tänk er fetaste lägenheten) där det var dags att filma för webb-tv. Där fick vi gå in en och en och sitta framför en julgran och berätta lite om sig själv och sedan sjunga lucialåten. 

Men innan vi började så gick vi igenom vad vi skulle göra/säga och då säger han att vi måste lista ut någonting som ingen annan vet om oss. Hjärnsläpp från min sida då. Eftersom jag inte kom på något så fick jag gå in sist. HAHA, det jag sa är jättefult! Men det får ni vänta med att höra tills det kommer på hemsidan. Bilderna får ni se då också.

Sedan så tog jag 18.15 bussen hem och sprang runt som en galning och letade efter karatekläderna och sedan drog jag iväg på träning men idag var det ett speciellt pass för mina tränares tränare var han som tränade oss idag. Och han är typ stor inom karaten. Man kan jämföra honom som fotbollens Svennis. Så det var lite maffigt. :D Tv 4 var även där och filmade...

Nu har jag äntligen kommit hem och hunnit vara ner lite och nu ska jag gå och ta något att äta och sedan slå på en film. :D



Under tiden får ni en (stor) bild på mig som brunhårig... Vad ska jag vara? Blondin eller brunett?


stått i kiosk

Från kl 1 -3 har jag stått i ikosk idag på Höglunda för där var det innebandy cup och Johanna och Matilda spelade också (laget som pappa är med och coachar). Sedan for dom iväg och köpte subway och så åt vi det och sedan fick jag skjuts hem.

Ska gå och sjunga lite singstar nu, det var längesen :D


kata eller kumite?

-Ni som är fega och lata, sluta i kumite och börja i kata.
Som våran tränade sa idag..


Vad är bäst? Kata eller Kumite?

För er som inte vet vad jag pratar om kan kolla på dessa två filmer :)
Detta är kumite (dock är detta 11 åriga tjejer, men jag hittade inge bättre förutom typ japanska gubbar som kör lite gammeldags).




Och detta är kata:


Vad ser bäst, fränast, roligast etc ut?


idolkväll

Så fort jag kom hem från träningen så hoppade jag in i duschen och sedan så bänkade jag mig framför Idol. Sedan när Rabih sjöng (fråga mig inte varför jag for då men det blev så för att pappa skulle iväg då så då var den enda skjutsen jag skulle få) så for jag och Johanna på affärn och jag gick in i mjukisbyxor och mjukiströja och med hårinpackning i håret så det var i en ful knut. HAHA!

Sedan blev det att vi for hem igen och sploade tillbaka det vi hade missat på idol. I lång pausen så slog vi över till någon skräkfilm. Uscha, gillar inte sånna. Lite irriterande är det också att dom ska jämt gå ner i den där mörka källaren om de hör ett ljud komma därifrån eller som i filmen att det var typ en död gubbe som hade typ taggtråd runt sig inne på en toa och han hade en lapp i munnen, och självklart stack hon ner handen i käften på honom för att ta lappe. Vem skulle göra det om det var verklighet? INGEN!!!! Eller inte jag iallafall.

Och bra att Nicklas äntligen åkte ut ur idol :D Och bra att Eddie fick stanna annars hade jag nog grinat lika mycket som tjejerna som dom visade hela tiden som satt och grinade och skicka säkert 10000 sms... 
Men Eddie är faktiskt en favorit. Men jag har hört att han är bög från en tjej som var på auditionen igår som hade varit med i idol iår och gått vidare till Stockholm där hon typ träffat Eddie. Fast vad vet jag, är ju inte säker... Men on det är så, kom ihåg vart du hörde det först! Jo: www.amndpersson.blogg.se :D

Nu blir det till att dejta kudden, imorgon ska jag stå och sälja fika på någon cup eller match eller nått...


Snö!!!

Imorse när jag skulle gå till skolan så snödade det!!! Även fast det inte stannade på marken men ändå...

Första lektionen var svenska och vi fick reda på våra novellanalysprov och jag fick MVG! (stolt!) Även att läraren läste upp den inför klassen också. :D haha, jag dog!

Sedan hade vi lunch, natur, matte och till sist ekonomi där Hugo hade med sig fredagsfika. :D Bulla. Och vi hade självklart musiktävling som jag kammade hem idag igen :D haha

Nu ska jag äta lite snabbt och sedan dra iväg på träning. :D



Det syns inte att det snöar men det gjorde det :D


uttagning till Medelpads Lucia 2009


Bananaface. Innan det började. Jag och Alicia kom lite tidigt..


Denna bjuder jag på...

Mötte som sagt upp Alicia (kusin) på navet och vi gick tillsammans till Knaust, men som sagt så var vi lite tidiga så vi fick vänta ett tag. Sedan började det och alla människor och så från ST och Lions kom och hade upprop och i samband med det så fick vi en nummerlapp. Sedan var det bara att vänta på att få gå in tre och tre till juryn eller en och en till Rigmor för ett sångprov. Detta tog från runt 18.00 till 21.30. Sedan skulle juryn bestämma och sedan räknade dom upp nummret ditt om du hade gått vidare. Och gissa vilket nummer dom sa? Jo, nummer 20! Mitt nummer! Så nu är jag med och tävlar om att bli Meddelpads Lucia :D

Klicka här för att se ett klipp från auditionen :D 


"FN-dagen"

FN-dagen är ju egentligen på lördag men eftersom skolan jag går på är en FN skola eller nått sånt och vi inte går i skolan på lördagar så hade vi FN-dagen idag.

Dagen började på Tonhallen där en kille stod och pratade om växthuseffekten och allt det där ni vet...? Det var lite halvtrist förutom när han visade en satellit bild över världen och han skule visa hur det såg ut när det var natt. Alltså vart det lyser mest lampor.. Man kasnke inte ska skratta men...Då visade det ju sig att det lös väldigt mycket i USA, Europa och Japan och så säger han
-Men här i Afrika, där är det alldeles svart!

Efter en timme där så gick vi vidare till Västermalm och lyssnade på en väldigt irriterande tjej... Hon bara typ flammade och använde ordet töntigt ca 6 gånger i varje mening.

Efter en timme där gick jag och tjejerna (haha, nej vad töntigt att säga men...) till Piccolo och åt lunch. Sedan gick vi till Hedbergska och lyssnade på yttligare en kille. Han var iallafall bäst men jag höll på att somna ändå... Allt om dessa miljöfrågor och om global uppvärming och allt känns bara så blä och tråkigt... Ja, jag vet att det är jättevikitgt men det känns som att folk bara pratar om vilka hemska saker som komma hända och vad vi borde göra och bla, bla, bla men dom gör aldrig något åt saken...

Sedan fick vi sluta för dagen så jag slutade ca 13.30 idag. Gick iväg och tittade vart Knaust låg så att jag hittar dit ikväll. Sedan tog jag bussen hem.

Sitter nu här och har målat naglarna (lila) shit alltså! Jag trodde att det var en lite förkare lila men det ser helt okej ut. Nu ska jag gå och locka håret så att jag är förberedd inför ikväll... :D Lite nervös börjar man bli nu... haah!!!


belle brownie

Kom hem från träningen runt 8. Slutade egtligen träningen alv men efter så skulle vi väga oss (som jag vägrade göra) och amnäla oss till tävligen som är nästa helg. Sedan skulle Pim (som jag och syster fick åka med hem) även skjutsa hem Sofia och Bea så det blev en sväng ända upp till Haga först.

När jag kom hem så möttes vi utav kladdkakedoft. Johanna hade bakat så vi åt det medans pappa hjälpte mig fylla i pappret till auditionen som är imorgon...

Imorgon är det "FN-dagen" på skolan så kl 8.30 ska jag vara på Tonhallen. Måste kliva upp tidigare än vanligt. Usch!

Idag fyller ju blondinbella, nej, förlåt, brunettbella år och vi tyckte att hon skulle ändra namn nu till Belle Brownie.. :D

träning, träning, träning nu



justja, har ju glömmt att vsa bilderna från Karate SM. Det får bli efter träningen för nu måste jag kila...

sakerna igår...

Halsbandet kostade 50kr
Nagellacken kostade 39 kr tillsammans (annars 25 kr st)
Koftan kostade 200kr

Nu vet du Sabina :D

åh nej!!!

På bussen på väg hem idag märkte jag detta. Min väska har gått sönder! Även fast det är i handtaget som jag aldrig håller i (hur kan det då gå sönder egentligen?) men iallafall...


dummar mig

Innan skolan imorse tog jag ett gäng egobilder...



Typisk bara att mitt fina hår som hade tagit en evighet att göra hade förstörts på väg ner till skolan så när jag väl kom till skolan så var det typ rakt med bara lite vågor här och där... :( Måste ta och köpa mig en superhårspray! Finns det några bra'a?

-


rusar till skolan nu...

Tänkte ladda upp lite mer bilder innan jag går hade jag tänkt men det hinner jag inte så det får bara bli denna så länge



tjingeling....

sovmorgon..

Eller inte. Jag börjar 12.15 varannan onsdag men det är ändå inte riktig sovmorgon. Asså visst jag sover till undefär 8.30-9 men egentligen skulle jag ju kunna sova mycket längre. Men det är så skönt att sitta upp ensam, ta en lång frukost (även om min frukost idag var lite torr och smaklös, hade egentligen tänkjt att göra gröt men det orkar jag inte nu + jag är inte riktigt säker på hur man gör. Och ställa sig och rota i massa kokböcker nu känns jobbigt).

Ska gå och fixa mig nu, tänkte locka håret idag så det komma ta sin lilla tid. Så, brb... HAHA!

Hade förresten kommentarsrekord igår. På nått jäkla skitinlägg där det stod att jag skulle gå ovh lägga mig. Och alla storbloggare som skriver att dett inlägg ska ha mycket bilder och intressant text kan ju gå och dra något gammalt över sig. Även fast det kanske inte var lika många kommentarer som storbloggarna får för sina inlägg men ändå. Rekord för mig ;D

Dejtar kudden

Sitter på golvet och bloggar, riktig discokula min nya kofta är.  Ska ta och gå och borsta tänderna nu och sedan blir det att sova. Eller ska läsa igenom samhällskunskapen en sista gång. Efter det blir det några dagars slappande + höstlov snart och då kan jag koncentrera mig på annat. Fast på måndan efter lovet ska ioförsig miljörapporten in. Fast om jag kör lite varje dag på lovet så slipper man ju sitta så länge några dagar.

Har bara två lektioner imorgon. Börjar 12.15 och på ena lektionen ser vi på film. :D parappappapa, I'm loving it!

Nej, nu ska jag som sagt gå och borst tänderna.....


leather and jeans, garage glamorous, not sure what it means but this photo of us, it don't have a price, ready for those flashing lights.


dålig dag

Dagen kan egentligen inte ha börjat värre. Försov mig som attan, vaknade halv 10 och jag börjar 10.15 så jag flög upp ur sängen som n raket eftersom jag även måste gå till skoaln eftersom det inte gå några busar vid den tiden. Han inte sminka mig eller nått så det gjorde jag på väg ner till skolan. Gick där med foundationburken och kletade, de som for förbi måste ha tyckt att det såg rätt knasigt ut.

Men jag kom bara ca 3 minuter för sent och vi hade inte ens börjat då. Vi såg på film på lektionen också. Shooting dogs eller nått sånt heter den.

Sedan hade vi lunch och sedan engelska där jag dampade ut. Närå, men jag blev så förbannad för vi fick tillbaka vårat prov (fick VG) men ändå. För då är det på en sak som man skulle skriva in ett ord på raden och då var ena ordet miserable och på en annan rad så skulle man skriva approach. Jag hade skrivit rätt ord fast stavat fel på approach för jag hade stavat approath. Men då så våran lärare att det var ju några som hade stavat fel på miserable men hon fattade ju vad som stod och det var ju nästan rätt så dom fick rätt ändå. Men jag fick inte rätt när jag hade stavat approath. Det fattar man väll lika mycket som när någon stavar fel på miserable. Då brann det för mig. Att man kunde stava fel på ett ord och få rätt men stava fel på ett annat ord och få fel. Antingen så ska du väll få fel om du stavar fel eller så får du rätt även om du gör ett stavfel på ett annat ord.

Det var massa liknande exempel resten utav provet också.... Eller är det jag som har fel? Nu är jag glad över att vi inte har samma engelskalärare efter jul!

Efter skolan gick jag iallafall på stan och köpte lite saker och allt som jag köpte var på rea så jag kan väll säga att ilskan övergick till att vara glad då.


Nagellacket är egentligen lila (typ plommon)




Måndag

Idag var det en kort dag på skolan, men den kunde ha blivit väldigt lång.

Våran svenska lärare/mentor har varit sjuk i en vecka nu plus idag (svininfluensan kanske?) så vi skulle istället gå till bblioteket och hyra en bok men jag ska leta upp något här hemma istället.

Sedan så behövde vi inte gå ppå ekonomin eftersom vi skulle egentligen haft ca 2 timmars hål innan. Så jag for hem istället. Försöker hitta en bra låt som jag kan sjunga på auditionen till Medelpads Lucia (om de nu vill att man ska sjunga en låt där). Har hittat några bra men jag måste fråga pappa först när han kommer hem.

Nu ska jag gå och städa mitt rum och sedan göra lite läxa, blir nog att jag skippar karaten ikväll. Körde ca 5 pass förra veckan. (mån, ons, fre, lör, sön).

Har förresten gjort om min header, vad tycks? ;D


frukost

Har ätit frukost och nu sitter jag här och går igenom bilder, min dator börjar bli lite full så jag tänkte ta och rensa lite. Även fixa en ny header och ändra bloggdesinen lite. :D

Sedan bär det av på barnträningen.... Fast jag har fortfarande inte kommit på någon bra övning än. :s


söndag

God morgon. Har suttit här vi datorn lite redan så jag har varit vaken ett tag. Ska gå och fixa lite frukost nu och sedan får jag se vad som händer. Kl 3 ska jag ju vara med och träna barngruppen. Fick precis ett sms som sa att jag skulle komma på någon stafett som har lite lek i sig. Hjälp!!!!

Hade förresten regionsträning igår hela dagen (10-15) Gjorde illa mig as mycket (bla. så slog min tränare en bandyklubba rätt på benet på mig när jag satt på bänken. Det var ju självklart inte med mening, även fick jag en klubba på foten så jag började blöda, vi kör ju barfota så det är kanske inte så konstigt, sedan även när vi skulle svepa så landade jag på ryggen hela tiden). Direkt när jag kom hem så for pappa och jag ut och övningskörde. Körde till Matfors och tillbaka. Men pinsamt värre var när jag kom till en korsning så det blev typ start i backa och jag fick motorstopp ca 3 gånger innan jag kom iväg och bakom mig stod kanske 5 bilar och i ena satt en ungdom och typ b ara skrattade. Usch... hemskt!

Sedan på kvällen så slappade jag bara, egentligen skulle jag och Johanna gå på bio men det blev aldrig utav.




aahhhh!

Ahh, fick precis sockerdrika i hela benet. usch! Jag dör... Jag törs inte röra mig nu :s

Har legat framför soffan med familjen ikväll och sett på idol. Fasen att Camilla åkte, då tyckte jag att Nicklas skulle ha åkt istället.

Ska sova nu eftersom att kl 10 imorgon så är det regionsläger. (10-15)

look




Släng er i väggen Kissie och Dessie som säger att ni har varit och köpt riktiga UGGS men dom ni har är Shepard eller vad dom heter. Här har vi ett par RIKTIGA UGG Australia.

höstväder

På väg ner till skolan idag



Det var en riktigt soft dag idag egentligen. Hade som sagt ingen svenska, vi fick sluta tidigare från naturkunskapen för våran lärare skulle till doktorn och sedan hade vi matte och sedan företagsekonomi och där hade Fasth med sig fika. Fredagsfika vettni. Så det blev krämbullar och musik till plugget, fast på slutet så körde vi musikquiz fast våran lärare tog typ bara gamla låtar så vi inte skulle kunna för då skulle vi ha fått en pizza.

jippi

Titta vad jag fick idag.



Ni kanske läser Medelpad Lucias blogg?! :D 

tårtkalas

Igår så hade 3:orn på skolan bakat tårta som de böd alla på. Supergott! Vi hade fått slutat tidigare från idrotten bara för att hinna till tårtkalaset. HAHA!

Efter skolan så for jag ut på Birsta en sväng för att titta på ett par vinterskor men en halsduk följde med mig hem. Vet ej om jag ska ha kvar den dock eftersom jag senare såg en på gina som också var fin och kostade hälften utav de pris som jag köpte den första för. Men jag får se. 

Börjar 12.10 idag eftersom våran lärare är sjuk. Men nu ska jag gå och fixa mig och sedan knalla ner till skolan i regnet. 

 

ger upp

Nu ger jag upp på historiauppsatsen. Jag känner att om jag skriver en enda mening till om förintelsen och kommunismen så somnar jag, inte för att det inte är intressant men jag har suttit med detta nu i några timmar. Jag fortsätter imorgon. Den ska ju inte vara inne förns imorgon så jag har ju lektionen på mig och även några timmar hemma på kvällen så det hinner jag lätt på.

Nej, nu ska jag gå och 'äta lite kvällsfika och se ensam mamma söker som jag misssade i söndags.
Sorry för att jag inte har laggt upp några bilder men jag ska göra det. Ska börja bli bättre på att ta kort och sånt. :D


äta

usch, vad skönt att en utav mina läxor är klar nu.

KOm ju som sagt ner på skolan imorse eller imorse kl var 12.15. Då hade vi engelskaprov. Det gick bra tror jag. Men jag hatar att alla tror att jag är världsbäst på engelska bara för att jag har varit i Amerika i 1 år. Jag menar, jag kan ju typ prata flytande engelska, eller Amerikanska ska jag nog säga. Men på brittisk grammatik är jag nog lika värdelös som alla andra. :D Men det gick bra tror jag, det kändes som det iallafall. Sedan efter engelskan så trodde hela klassen att vi inte hade någon samhällskunskap, men varför vet jag inte så jag och Beatrice gick och frågade i receptionen och visst hade vi lektion. Så vi var ca 10 personer på lektionen. Och antingen fick vi sitta kvar där och jobba eller så kuunde vi gå hem, eller till Waynes eller vart vi ville och jobba. Det var då min sista lektion för dagen då vi inte hade någon företagsekonomi. Men eftersom vi hade fått slutat tidigare så gick det ju inga bussar hem så det blev till att gå. Eller att vänta på nästa buss i ca 50 min.

Nu sitter man här och har nyss ätit, ska skriva klart min historiauppsats nu.


tisdag morgon

Har sovmorgon till kl 12.15 idag. Så jag tänkte att om jag kliver upp tidigt så kan jag äta frukost i lugn och ro och sedan skriva lite på historiarapporten som ska vara inne imorgon. Men det har bara kronglat hela morgonen. Först kom jag inte in på firstclass (som vanligt) så jag fick be Lisa skicka den men då kunde jag inte öppna filen men nu äntligen har det löst sig, perfekt timing då jag måste gå om ca 15 minuter.

Aja, fick iallafall iväg ansökan om Medelpads Lucia, nu kan jag inte göra annat än att vänta.........

Nu ska jag kila. bye bye.


sammanfattning

Har inte bloggat nått på länge nu. Har inte gjort mycket alls i helgen. Bara tagit det lungt.

I fredags så var jag inte på skolan för farf begravdes. :( Sjöng Amazing Grace. Sedan på kvällen så var det träning. Efter träningen så for jag hem och åt mat och tittade på Idol. Johanna, Matilda och pappa var på BiteLine med fotbollen och hade avslutning.
Bra iallafall att Karolina åkte ut ur Idol! Nu hoppas jag på att nästa som åker ut är Mariette eller Nicklas. Efter Idol så sappade pappa omkring lite mellan olika kanaler (dom hade kommit hem då) och va sjutton finns det nu på tv:n? Jo, virtuella fotbollsmatcher. Alltså, några snubbar sitter och spelar Fifa10 (som det nu var) och så sänder dom den matchen på tv. Men hallå?

I lördags så for pappa och jag ut och övningskörde i Timrå. Johanna och Matilda följde också med. Sedan testade Johanna också att köra men det blev världens rivstart så jag och Matilda satt i baksätet och skrek. Efter det så for vi till mormor och morfar och fikade. Sedan for vi och hämtade Agnes och sedan in på affärn och sedan hem och åt. Sedan satt vi bänkade framför tv och såg Sverige-Danmark matchen.

Idag så körde jag ända till Matfors! Stolt! Fast på vägen hem så fick jag fetaste lastbgilen bakom mig och sedan körde han om i dundrande fart!!! Hjälp! Sedan hann jag knappt hem innan jag skulle iväg igen och vara hjälptränare för barngruppen. Efter det så kom jag hem och vi åt pizza. Nu ska jag göra lite läxa och sedan vet jag inte riktigt.


I want to tell the whole world, there’s a new love in town

På väg till skoaln imorse så kom denna låt. Älskar den!!!

Europe - new love in town

Kom precis hem efter att va varit på stan ett tag. Ska gå ner och äta lite pannkaka nu för jag är superhungrig. Har bara proppat i mig två pepparkakor nu efter att jag kommit hem.
Sedan bär det av till Matfors för sångträning, så det blir ingen karate ikväll.
Lockade håret imorse så det blev jättefint men efter att jag hade tagit min promenad ner till skolan så var de alldeles förstörda. :(



Hey I’ve been looking outside myself trying to be somebody else






på skolan

japp, nu har man slutat efter en dag med bara två lektioner. Ska dra ner på stan och köpa strumpbyxor och kasnke något annat och sedan så ska jag till Matfors för att sjunga/träna på låten (Amazing Grace) som jag ska sjunga på farfs begravning som är på fredag.

Men nu ska jag då kila....

lite bilder från sommaren 09


Vad irriterande att de blir så små pga att jag har kopierat dem från min andra/förra blogg. (amndprsn.blogg.se)

Jag ska även ändra design här på bloggen. Men det tar sin tid då jag inte har tagit en bild till headern än. Men förhoppningsvis så blir det någon gång i veckan, om inte, till elgen. Problemet är att det egentligen måste ske ganska snart för jag har en bild i mitt huvud då jag har min pälsmössa på mig men jag vet inte riktigt om jag ska behålla den och om jag vill lämna tillbaka den så måste det ske senast torsdag. Men jag vill ändå ha kvar den. Det känns som att om jag har kvar den så komma jag ångra att jag inte lämnade tillbak den men om jag lämnar tillbaka den så känns det som att jag komma ångra att jag inte hade kvar den. Så vad ska man göra?


Jag skrattar idag kanske gråter jag sen Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen Så jag lever idag, idag, idag Morgondagen är för långt bort men vi är här idag Så jag skrattar idag.

Sitter här med världens träningsvärk i låren. Riktig pain in the ass att gå ner för trappor.
Riktigt soft fast lite irriterande dag idag. Började som sagt 12.15 och jag och min soffpotatis kom ju iväg lite sent för att gå ner til sklolan så jag vände och tänkte att jag kunde ta cykeln men då hittade jag inte nyckela men just då kom Mariana hem och kunde ge mig skjuts.

Aja, hade engelska och på den så såg vi film (jorden runt på 80 dagar). Sedan så hade vi ingen sammhällslektion för läraren var på konferens eller nått sånt så jag och Amanda drog ner på stan en sanabbis och sedan tillbaka till skolan och då satt vi bara i klassrummet hela tiden och typ ritade på tavlan.

Sista lektionen var Ekonomi och vi fick reda på vad vi fick på provet som vi gjorde för någon vecka sedan och geni som man är fick MVG!!!!

Efter skolan så gick jag på stan lite men jag hade ingen riktig ork. Ska ta mig en dag och åka till Birst oh köpa lite höstkläder + skor. Tog bussen hem och nu ska jag ta och skriva min labbrapport. Skönt att alla åker på träning nu då så att man får lite lung och ro då man ska göra den.


mums fika igårkväll...

godmorgon

Godmorgon som sagt. Har ju sovmorgon till 12.15 idag (och imorgon). Har nyss sett på Ensam mamma söker och sedan fixat mig. Nu ska jag bara blåsa håret och klä på mig och sedan måste jag kila.


Godnatt

Även fast jag inte börjar förns 12.15 imorgon och kl bara är 22.47 nu så ska jag ändå gå och lägga mig. Vill kunna kliva upp rätt todigt imorgon och ta en låååång frukost.

Har nyss sett på det sista avsnittet utav Svenska Hollywood fruar :( och ätit paj men nu som sagt så väntar sängen.

Här får ni en gammal bild från sommaren 09. Eller gammal och gammal, sommaren 09 var ju nyss... (Sorry för att den är så liten)


Hej, hej fjortis, hej på dig fjortis!!! XD


5 oktober

Sov lite väl länge imorse men det gick bra endå förutom att previs när jag stod på bron och skulle stänga dörren så ser jag bussen swisha förbi. Jaha, fick bara låta tiden gå och vänta på nästa buss.

Skolan har flytit på. Superkallt idag så jag hade halsduk och skinnjackan på mig hela dagen.

Skrev prov i svenskan. Vi skulle analysera en novell och för mig (+ några till) så tog det ca 2 timmar att skriva. Snacka om ont i handen jag hade sen. Sedan var det ekonomi och sedan så satte jag mig på busshållsplatsen och väntade på bussen i 100 år innan den kom. Har jag nämnt att det var kallt?

Sedan kom jag hem, slafsade i mig lite för mycket mat och sedan direkt på träning. Körde bara sparkar och jag som har världens träningsverk från igår (grodhopp) hon ju inte upp i huvudhöjd). Blev även lite akrobatik på slutete och jag var den som ägde på akåtkullerbyttor. Kom precis hem och nu vankas det blåbärspaj och vaniljvisp och svenska Hollywood fruar. Så ett sånt dåligt slut på dagen var det dock inte.

Imorgon börjar man även 12.15 :D:D:D

Hade tagit en massa bilder med nymobilen men jag vet inte hur man lägger upp dom. Man måste installera en massa crap så det får pappa hjälpa mig med.

Jag har btw inte klippt page som Kajsa och Carro trodde. HAHHAHAHAHAH!!!!! April, April....

Stress/slapp söndag

Vi sov till runt 12 idag. Eller alla förutom jag. Jag vaknar som alltid före alla andra. Aja. Sedan satt vi och åt frukost i ca 1 timme och sedan runt 2 så började jag knalla hemåt men jag träffade Pim på vägen och han sa att jag skulle komma på barnträningen som instruktör så jag fick skynda mig hem och plocka ihop kläder och sedan skynda mig till karaten. MEn på vägen dit var det lite läskigt för det var en gubbe bakom mig som först var ganska långt borta men som gick i turbofart och han kom snart ikapp mig. Fast det var ju ingen fast såklart men lite läskigt var det.

På karaten så var jag, Liselotte och Pim med gulbältarna och uppåt, nere i lilla dojon och tränade och jag fick köra grodhopp och kissande hunden med barnen så imorgon komma jag nog ha träningsverk. Sedan när jag skulle hem (får jämt åka med Pim) så undrade han om jag inte ville övningsköra. Haha! Nja, skulle nog gå på tok. Köra ner i diket eller nått. HAHA, nä kanske inte men något åt det hållet.

Kom sedan hem och MAtilda står där och flashar med sin nya telefon som hon har fått. Johanna har även fått en likadan. Men sedan kom pappa och gav mig en med. Tack pappa!!!

Men nu ska jag gå och äta. Tacosssss....

En annan sak också. Jag har klippt page!!!

Lördag kväll

Hahhaha!!! Lyckad kväll! hahahahah!

Fick skjuts ner till Irma och Kajsa runt 10 men då var dom inte hemma så jag satt i bilen ett tag. Sedan så kom dom till slut och då fixade dom sig snabbt som attan och sedan så gick jag, Vera, Irma och Kajsa ner till Frendo i spöregnet och träffade Rebecca och Elin och sedan kom någon kille (Filip) dom kände och vi fick skjuts till Östermalm på fest. Fast den sög!!! Men vi gjorde det bästa utav den.

Sedan kom det en annan kille (Douglas) som gav oss skjuts till en annan fest fast där typ satt bara alla ner i en källare så vi drog igen till Irma och Kajsa och bakade kladdkaka och hade det trevligt. Sedan så skulle Rebecca och Elin få skjuts hem utav några men dom kom in och så satt vi här ett tag och sedan kom Irma och Kajsas föräldrar och moster och då blev det roligt/pinsamt/surrigt.

Sedan när några andra kom så drog alla och vi satte oss här där jag sitter nu och har det trevligt. Ska väll gå och lägga oss snart men inte än.

 

Det blev inga bilder från kvällen tyvär...


Bilder från sommar 09. Min välkommen hem fest


info

Angående allt om Kenzas kille. (Som det blivit sånt prat om nu). Ville bara säga att hennes kille var på karate SM när vi var där och det var han som sparkade av Svennes revben.


lördag morgon

Har inte gjort ett dugg so far idag.

Hade planerat att städa rummet så det blir nog det.. Sedan jag kanske går på stan ett tag också, med någon rolig prick. Måste även fylla på min mobil idag.

Antecknar va?


JA!!!

JA!!! Svenska folket röstade rätt (nästan). Synd bara att Karolina fick stanna. Annars så är allt frid och fröjd.


slutkörd


Kom precis efter fightclub. Nu kom även precis min pizza hem och då blir det att frossa och titta på Idol när det väl börjar.

Fick ävet ett sms från min moster idag som undrade om jag och syrrorna ville vara barnvakt i helgen men Johanna och Matilda har cup och jag skulle ringa idag och prata med Jessica om det för jag kan men jag fick inte tag på henne. Sedan fick jag ett sms från Irma som undrade om jag ville följa med på någon fest imorgon kväll. Så jag får se hur det blir.

Nej, nu måste jag kila, pizzan kallnar.


Idol och bullar

Tog en paus från tvn nu medans det var reklam.

Kom även nyss hem från Birst där jag var och tittade på ett tar skor med pappa fast jag hittade inte några. Bara skor med klack men eftersom jag har den gåvan att vara lång så kan jag ju inte ha klack.

Aja... Börjar 10 imorgon och slutar 1 så det bli en skön dag. Sedan efter det så ska jag hem och en gång för alla städa rummet och sedan ska jag på träning och sedan får vi se vad som händer efter det.

 


jag har förresten brytit av en bit på framtanden så det ser mongo ut.. 


RSS 2.0